Pijnlijke mailwisseling 13 febr. 2015

 

Re: Re:
P. Toulabi>
Aan Nazanin Shirin
vrijdag 13 februari 2015, 23:57
Dat man was ik. Dat man ben ik. Hoe vaak het moet zeggen. Keer op keer een gevoel krijg dat je me niet geloofd. IK HEB HEKEL AAN, weet je IK HEB HEKEL AAN. en blijkt ook dat je me niet geloof. nu voor me staat vast.

En als zo is dat je hieronder hebt geschreven waarom zeg je dat ik jou misbruikte?
Als je zegt dat ik bang ben van mijn gevoelens, dat ik bang ben van wat je van me los maakt waarom dan zo’n verwijt? hoe kan ik met dit soort gevoelens – dat je goed heb gezien- me verlaag tot alles dat het laag is. J heb me pijn gedaan. ook als je boos was. Ik vergeef je het niet, echt niet.

Als je iets van me los maakt, als je me raakt, dan kan ik niet zeggen dat ik niet van jou houd. Hooguit zeg ik ” soms vermijd ik je” en dat zit meer liefde in dat alle andere liefdes. Maar je kan het niet zien je zie het niet. je kan het niet zien. je kant en klare oordeel laat je het niet zien. In plaats dat je uitnodigen en de ruimte te geven om dit soort gevoelens te laten. geef me een gevoel dat ik moet me constant verdedigen. en dat wil ik niet meer. nee nooit. Vandaag is genoeg, ik wil niet meer mee maken.

Ben genoeg laag geweest, ik wil niet meer dan dit.blijkn

On Friday, February 13, 2015 10:14 PM, Nazanin Shirin wrote:
Ik wilde je horen zeggen dat je van me hield P. Toulabi. Dat had ik nodig omdat ik me daar inderdaad erg onzeker over voelde de laatste paar dagen.
Dus wie verwijt wie. Ik vraag of je van mij houdt en jij zegt ‘nee’…… En jij vraagt je af of ik wel van jou hield? God Parviz, jij moet toch beter weten……
Ik heb ook dingen in mijn boosheid tegen je gezegd. Dat doe ik als ik boos op je ben en geen response krijg.

En deze mail was ik je aan het schrijven.

Wie was dan die man, die nog geen 2 weken geleden zei dat hij van me hield, dat hij me miste, dat hij zowel overdag als ’s nachts aan me dacht, dat hij alleen niet over me droomde en dat hij dat vreemd vond. Dat hij me mee wilde nemen op zijn vlucht en overal samen bovenuit wilde stijgen, dat we werkelijk samen onze vleugels uitsloegen. Dat hij in mijn armen door mijn warmte voelde dat hij zijn familie zo miste en mij daarom soms meed. Ik geloof niet dat hij daarover loog over niets wat hij zei…Ik was zo blij en dankbaar dat hij deelde en zich niet afsloot.
Wie was die man? En wie ben jij, jij die zegt dat je niet van mij houdt, jij die mijn hart breekt en waarvoor? Omdat ik je meer raak dan je lief is? omdat je bang bent voor wat ik in je losmaak? Is het daarom makkelijker om te zeggen dat je niet van me houdt…?

Van:”P. Toulabi>
Datum:vr, feb. 13, 2015 om 22:03
Onderwerp:Re: Re:
Alles wat je zegt klopt en ik realiseer me goed wat voor misselijke mens ben. Niet vandaag maar al lange tijd. En klopt dat ik bedrieg. Je verwijt me, terecht. maar je verwijt me ook waarom ik niet meer het voortzet. Dat wil je toch? je wil dat ik bedrieg. Is niet zo?

Je bent niet een hoer, je was mijn liefde -en durf niet te zeggen dat je nog bent-. Je zet me op een hoek dat ik zeg wat ik niet in geloofde. Maar je doet het. Ik zei laat maandag met elkaar praten maar krijg ik zo’n stomme vraag.
Maar nu weet ik dat ik op een en andere moment kan van ” Lieve P….” een (….) worden. Ik vraag me af of je überhaupt van me hielde. Hoe kan als iemand voor je lief is in no time een (…. ) worden. Ik weet het niet.
Ik weet dat ik geen fatsoen heb, simpel weg omdat ik bedrieg, maar hoe is met je gesteld? zelfs je bedreig.

Waarschijnlijk als ik zeg dat ik boos was en ik meende niet, komt alles weer goed. Heb ik gelijk? zou je ook zeggen dat je het niet meende?

On Friday, February 13, 2015 8:23 PM, Nazanin Shirin wrote:
Ik was aan het eten met vriendinnen toen jouw antwoord binnenkwam. Ik heb me geëxcuseerd en buiten is het eten er weer uitgegaan en nog moet ik steeds braken, maar er komt niks meer
En ik wilde tegen je zeggen als je ‘ja’ had gezegd ‘dan komen we er wel uit’, maar je zegt ‘nee’……je zegt gewoon ‘nee’ en ik voel me zo ongelooflijk rot…… Alsof al die keren, al die intieme momenten, al die keren dat we elkaar liefhadden -althans dat was het in mijn naïeve beleving- helemaal niets voor je betekent hebben. Ik heb erover gedacht om tegen een boom te rijden op de terugweg, maar wat als ik het overleef dacht ik….

Je misbruikt je macht, weet je dat en daarmee verneder je mij enorm! Je maakt dat ik me vies voel, vies terwijl ik dacht dat het mooi was omdat ik van je hield, omdat jij van mij hield.
Dus hou je mond over anderen die hun macht misbruiken! Jij hebt geen enkel recht van spreken! Hou je mond over je landgenoten die een dubbelleven leiden. Jij bent net zo erg en erger nog want jij leeft in een vrij land waar je wel een keuze hebt en nog lieg je en bedrieg je.
Je bent laf! Laf en laag dat ben je! Als je maar een greintje lef had gehad, dan was je naar buiten gelopen en had je de telefoon opgenomen. Maar nee, waarom iets riskeren voor die hoer.
Ik hoop dat jij jezelf nog aan kan kijken P…. en als je dat doet hoop ik dat je je realiseert wat voor misselijk mens je bent!

Van:”P. Toulabi>
Datum:vr, feb. 13, 2015 om 18:50
Onderwerp:Re: Re:

nee

On Friday, February 13, 2015 5:20 PM, Nazanin Shirin wrote:

Hou je van me? Ja of nee?

X

Van:”P. Toulabi>
Datum:vr, feb. 13, 2015 om 16:30
Onderwerp:Re: Re:

ik beloofd, maar kan niet waar maken.

x

On Friday, February 13, 2015 3:53 PM, Nazanin Shirin wrote:

Ik kan het niet rijmen met dat je dinsdag zegt dat je beloofd dat je tijd voor me zal maken……

Van:”P. Toulabi>
Datum:vr, feb. 13, 2015 om 13:53
Onderwerp:Re: Re:

Als het eten voor 7 uur klaar is dan gaan we eten.

Al je niet kan met een uur per week, dan moet je maar stopen. je weet waar je aan toe bent.

x

On Friday, February 13, 2015 1:20 PM, Nazanin wrote:

Lieve Parviz,

Je kan tot 7 uur dus als het eten binnen dat tijdsbestek valt kan dat? Is dat wat je zegt?
Ik vind het heel jammer dat je alleen maar je affectie voor mij laat blijken als we elkaar zien, wat gemiddeld als we geluk hebben 1x per week is en soms een paar uurtje extra per maand……..
Ik wil niet voor een uurtje per week een ‘relatie’ met je Parviz.

Zit nu bij Campman in Renkum. Heb zo wandelafspraak en lunch met vriendin die op doorreis is.

XXXXXX

Van:”P. Toulabo>
Datum:vr, feb. 13, 2015 om 12:12
Onderwerp:Re: Re:

Ik kan niet eerder en ik wil helemaal niet telefonisch. Maandag kan ik tot 7 uur.

x

 

On Friday, February 13, 2015 11:57 AM, Nazanin wrote:

Lieve P,

Ik stelde voor op korte termijn en bellen, omdat ik niet met een klotengevoel het weekend in wil.
Jij stelt voor maandagmiddag……… Het is niet anders. Is het zo ingewikkeld om even een blokje om te lopen en me te bellen?

Zoals het er nu uitziet wordt t redelijk weer dus misschien kunnen we nog wandelen. Gaan we ook nog -afhankeljjk van hoe het verloopt- wat eten samen of niet?

Graag je reactie.

XXXXXX
Verzonden via Yahoo Mail op Android
Van:”P. Toulabi>
Datum:vr, feb. 13, 2015 om 10:51
Onderwerp:Re:

Hoi,
Dat is goed. We gaan met elkaar praten. Maandag rond 4 uur ergens in Wagningen.

xxx

 

On Friday, February 13, 2015 9:04 AM, Nazanin Shirin> wrote

Lieve P,

k wil met je praten en wel op heel korte termijn. Bel me ofzo. Je lijkt nu alles uit de weg te gaan, terwijl we nu (eigenlijk meteen dinsdag al) in gesprek hadden gemoeten en niet volgende week. Je kan niet net doen of er niets gebeurd is Parviz, dat is er wel en dat is niet met twee zinnen in een email -die een belofte in zich hebben- zomaar weer goed. Dat komt goed als je het gesprek met me aangaat en je niet afsluit en zoals je weet kan dat niet straks bij een kopje koffie dus zullen we het op een andere manier moeten doen.

XXXXXX
Verzonden via Yahoo Mail op Android

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *