Ik verlang naar je

♦P Toulabi>
Aan shirin nazanin
vrijdag 9 mei 2014, 12:29

Hoi Naz,

Ik heb al je mailen lekker gelezen. Jou woorden geven me de kracht, de kracht van de liefde. Je woorden geven me de warmte, warmte van de liefde. Je woorden geven met de rust, de rust met je liefde. Je woorden maken me gek, gek van liefde. Dankjewel.

Ik verlang naar je, naar jou liefde en tederheid. Ik verlang naar mijn warme plek -jou armen. Ik verlang naar jou geur, wat me rust geeft. Naar jou warmte, naar jou zachte. Naar jou ogen, naar jou mond -moet ik zeggen dat ze sexy zijn? Ja je hebt niet genoeg aan dus ik zeg het: die mooie ogen van jou, die mooi en sexy mond van jou.

Ik verlang naar je en naar met je samen zijn. In een bed. Ik zal zorgen dat je geniet dat je gek wordt, dat je smeek dat ik je neem. ik zeg:” zeg’s nog een keer”. Je zeg het en ik geniet van je verlangen. Je verlang naar me, naar mijn liefde. Je weet dat je niemand kan je zo een gevoel geven. NIEMAND kan je zo los maken dan ik. Ik weet het. Ik weet hoe het moet. Het komt niet dor mijn sterkte kan. Nee door mijn zwakte, de liefde voor jou -mijn stekte kant toch?
Ik maak je zacht, warm, dan heet en nat. Ik zorg dat je trilt, vaker. Meer dan de grond van Groningen en met wat meer kracht. de kracht van je liefde. En als je vaker trilt dan heb je geen kracht meer te verzetten. Dan ben van me. en niemand ander. dan ik neem je waar ik wil. Je bent van me. Ik geniet als je zegt niemand is daar geweest. Om ben iemand. jou liefde. meer heb ik jou niet te geven.

Ik verlang naar je.

BBB

Parviz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *